Velkommen

27 total views, 1 views today

Information

Jeg siger hermed velkommen til det ukendte og min verden af tanker, som jeg håber kan inspirere dig til at se det ukendte på en ny måde. Der vil være plads til tanker i alle størrelser og farver på denne hjemmeside, så kommenter gerne. Bidrag endelig til en større forståelse.

Jeg vil bestræbe mig på at skrive et eller to nye indlæg om måneden. Måske endda færre, alt efter hvad jeg kan overkomme.

Læs venligst Netiketten, så du er indforstået med, hvordan denne hjemmeside fungerer, inden du måske begynder at kommentere på indlæg.

Det er også muligt at abonnere på indlæg, så får du en mail, hvergang der offentliggøres et nyt. Du kan tilmelde dig med navn og email i boksen lige under “Om mig og hjemmesiden”.

Får jeg en kommentar, der giver anledning til at indlægget bør opdateres. Det kan være pga. fejl, forbedringer, forslag til nye perspektiver og andet, så vil jeg opdatere indlægget.

Indlæg om det ukendte

Hjemmesiden vil ikke blive bombarderet med daglige indlæg. Målet med hjemmesiden handler mere om interaktionen (dialogen) mellem jer, både indbyrdes og med mig i form af kommentarer.

Jeg vil nu gentage teksten på venstre side i dette indlæg, så du kan printe informationen ud, om hvem jeg er og hvad denne blog kommer til at indeholde. Kort fortalt 🙂

Om mig og hjemmesiden

På denne hjemmeside deler jeg mit syn på alt det ukendte.

Det drejer sig om det paranormale, mysterier, kosmologi, spiritualisme, selvudvikling, alternative metoder, healing og alt hvad der ligger i den boldgade.

Jeg vil tage udgangspunkt i den nyeste viden, de nyeste trends og på områderne historisk set.

Jeg tager et skeptisk perspektiv i alle mine indlæg, da jeg mener at mennesker generelt er alt for naive og godtroende, når det drejer sig om disse emner.

Uden kommentarer og feedback til mine indlæg bliver de blot tanker og påstande. Derfor vil jeg gerne høre om alle jeres tanker, erfaringer, fakta og hvad ellers kan komme i tanke om, når i læser mine indlæg.

Denne hjemmeside er en personlig hjemmeside. Den er ikke-kommerciel, indholder ikke banner ads (reklamer) og er ikke tilknyttet en virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *